sobota, 8 grudnia 2012

Konkurs z marką Pilomax!

Zgodnie z obietnicą, dzisiaj mam dla Was pierwszy konkurs na moim blogu. Do wygrania trzy zestawy marki:








A w każdym z nich: 



 Aloes Wax - nawilżająca i regenerująca maska do włosów przetłuszczających się



oraz 
zestaw próbek :)




A zasady są bardzo proste :)

1. Należy być publicznym obserwatorem mojego bloga.

2. Polubić fanpage mojego bloga na facebooku- oczywiście jeżeli masz :)

3. Oraz wystarczy odpowiedzieć w komentarzu na jedno pytania- Jaki jest Twój ulubiony kosmetyk do włosów? nazwa, marka, działanie itp.

4. Wysyłam tylko na terenie Polski.

5. Konkurs trwa do 15.12.2012 23:59 - jeżeli będzie mało chętnych osób, zostanie przedłużony. 

6. Wyniki ogłoszę  najpóźniej 3 dni po zakończeniu konkursu.
 

  Dla ułatwienia podaję wzór:
Obserwuję jako:  
FB: Imię i pierwsza liter nazwiska
E-mail:
Odpowiedź: 
 

To mój pierwszy konkurs, więc proszę o wyrozumiałość :)
Miło mi będzie, jeżeli wspomnicie o moim konkursie na swoich blogach :)

Buziaki!


Edit: Konkurs zostaje przedłużony do 21.12.2012 do 23:59 :)


40 komentarzy:

  1. Widzę Patrycja się postarała :) super!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Bardzo :) Jednak szkoda, że nie mogła do nas wpaść :/ Ty tez :(

      Usuń
  2. Obserwuję jako: delishya lub delishya's mania
    FB: nie mam
    E-mail:amko.waw@gmail.com
    Odpowiedź: Moim ulubionym kosmetykiem do włosów ostatnimi czasy jest płukanka octowa do włosów z Yves Rocher. Mam wysokoporowate włosy i dzięki tej płukance włoski są mięciutkie i śliskie, a do tego nie mam póżniej problemu z ich rozczesaniem. Nie powiem, ale lubię jak coś ładnie pachnie a tu zapach jest obłędny.

    OdpowiedzUsuń
  3. Buuu, szkoda, że nie dla mojego typu włosów;(

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję jako: Strawberry Mery
    FB: Miłka W.
    E-mail:strawberrymerry25@gmail.com
    Odpowiedź: Moim ulubionym kosmetykiem do włosów jest Odżywka do włosów Brązowych ISANA. Pięknie wygładza i nabłyszcza włosy,a przy użytkowaniu 2 razy w tyg nadaje włosom piękne brązowe refleksy, a także przedłuża trwałośc farbowania, dla mnie same plusy!
    P.s Zapraszam również do siebie na moje pierwsze rozdanie!

    OdpowiedzUsuń
  5. Obserwuję jako: agnieszkazg
    FB: Agnieszka I.
    E-mail: agoooooosia@gmail.com
    Odpowiedź: Moim ulubionym kosmetykiem do włosów jest szampon NIVEA Straight & Easy. Moje włosy nie są ani proste, ani kręcone. Są po prostu falowane. Strasznie tego nie cierpię, więc staram się je wygładzać. Niestety, codzienne prostowanie strasznie niszczy włosy, nawet pomimo dobrej prostownicy i różnego rodzaju specyfików ochraniających przed wysoką temperaturą. Szampon ten idealnie radzi sobie z moimi włosami, genialnie je prostuje, nadaje im połysk, a na dodatek włosy są miękkie i pachnące. Czego można chcieć więcej? :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuję jako:Dorota Dziubdziela
    Facebook:Dorota Dziubdziela
    E-mail:dorota025@interia.pl
    Odpowiedź:Moim ulubionym kosmetykiem do włosów jest szampon marki Soraya z serii Family Fresh.Moje włosy po tym szamponie pachną świetnie,są błyszczące i dobrze nawilżone.Super się układają.Szampon ten jest idealny dla osób,które chcą mieć zdrowe i piękne włosy bez obciążenia.W czasie ich mycia włosy skrzypią,i jestem pewna,że zostały oczyszczone z różnych zanieczyszczeń.Polecam więc go bardzo gorąco.

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję jako: Glamourka89
    FB: Monika B.
    E-mail: glamourka@op.pl
    Odpowiedź: ÜBER Maska intensywnie regenerująca do włosów. Ma zbawienny wpływ na moje włosy. Po jej nałożeniu moje włosy są mega miękkie, lśniące, pachnące i piękne!:-)

    OdpowiedzUsuń
  8. Obserwuję jako: Nimva
    FB: Alicja S.
    E-mail: nimva@op.pl
    Odpowiedź: Chciałam napisać o 1, ale mam kilka równorzędnie ulubionych i nie mogłam o nich nie wspomnieć. Mam nadzieję, że mi wybaczysz :) Pierwszy z nich to olej kokosowy, obojętnie jakiej marki, to on odratował moje wymęczone prostownicą włosy i wyczarował loki :) Zaraz obok jest płukanka octowa, zrobiona z łyżki octu jabłkowego i pół litra wody. NIC tak nie nabłyszcza moich włosów jak ona! Do tego zmniejszyła trochę wypadanie. Później testowany przeze mnie tonik Novoxidyl, zarzekam się, że to nie reklama, naprawdę mi pomógł na wypadanie i zmniejszył je o 80%. Mam tylko nadzieję, że ten efekt utrzyma się po zakończeniu kuracji :) No i ostatnia to maska Latte Kallosa, skład ma kiepski, ale jakimś cudem działa świetnie. Do tego kiedy dodaję do niej odrobine oleju, albo miodu to już całkiem przepadam, siedzę i tylko gładzę włosy ;)

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję jako: Słonecznik
    FB: Bambusowy Raj
    E-mail: joanwi@interia.pl
    Odpowiedź: Moim ulubionym kosmetykiem do włosów jest Serum A+E Biovax, które cudownie chroni moje końcówki przed zniszczeniem i rozdwajaniem, mocno je nawilża i wygładza. Ma bardzo fajny skład i jest mega wydajny :)


    P.S. A na jakiej zasadzie będzie losowanie?? I ile to jest mało osób??

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ze wszystkich zgłoszeń zostaną wybrane 3- przez program do losowania :)
      Jak na razie jest 7 osób, więc konkurs zostaje przedłużony do 21.12.2012.

      Usuń
  10. Obserwuję jako: Alieneczka
    FB: Agnieszka Agnes S.
    E-mail: alieneczka@o2.pl
    Odpowiedź: W ostatnim czasie bardzo polubiłam szampon Alterry, z kofeiną. Ma bardzo dobry skład, piękny zapach. I jest to jedyny jak dotąd szampon bez sls, który pokochały moje włosy. Układają się po nim świetnie, nie puszą się. Odżyły.

    OdpowiedzUsuń
  11. a jak nie mam FB...moge wziac udzal?

    OdpowiedzUsuń
  12. dziekuje...widze mala zmiane w regulaminie...:))))

    Oczywiscie obserwuje od dawna jako IVONA
    e-mail: iwona1216@onet.pl
    odp: moim ulubionym kosmetykiem jest plukanka malinowa do wlosow Marion, Kapiel odbudowaujaca wlosy...bes parabenow, SLS, SLeS...moje wlosy ja uwielbiaja:)))polecam:)

    pozdrawiam:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ten komentarz został usunięty przez autora.

      Usuń
    2. No w sumie to bez sensu, gdybyś nie wzięła udziału tylko dlatego, ze nie masz FB :)

      Usuń
  13. Obserwuję jako: kosmetyczny-raj
    FB: Ewa R.
    E-mail: ewcia180793@wp.pl
    Odpowiedź: Moim ulubionym kosmetykiem do włosów jest płukanka zakwaszająca z octu jabłkowego marki Rossmann. Dzięki niej włosy są miękkie i pięknie lśnią! :)

    OdpowiedzUsuń
  14. Obserwuję-Mariola Zuchowska
    FB:Mariola Z.
    E-mail -mari.zuch@wp.pl
    Odpowiedz-Moim ulubionym kosmetykiem do włosów jest maska Biovax-u do włosów słabych i wypadających.Posiada w składzie aloes,słodkie migdały,miód,hennę-działa rewelacyjnie-nawilża,włosy stają się miękkie,takie milusie.łatwe w rozczesywaniu.Poprawia samopoczucie sam fakt,że jest!Zapach cudny.Ten kosmetyk zawsze będzie u mnie gościł.

    OdpowiedzUsuń
  15. Obserwuję jako: bezczegoś
    FB: Izabela R
    E-mail: bezczegos@wp.pl
    Odpowiedź: Mój ulubiony kosmetyk to balsam Syoss Nutrition Oil Care. Jego działanie to ochrona przed łamaniem się i rozdwajaniem włosów. Moim zdaniem bardzo dobrze spełnia te zadania, włosy naprawdę stają się silniejsze i bez rozdwojeń. W dodatku cena jest przystępna a efekty zauważają wszyscy. Chociaż czasami włosy wyglądają jak przetłuszczone, ale wtedy następnym razem nakładam balsam nie aż tak wysoko.

    OdpowiedzUsuń
  16. obserwuje jako cherish your dreams
    email jolcia614@interia.pl

    Moj ukochany kosmetyk do włosów dosyć trudne pytanie aczkolwiek nazbieralo by się mnustwo jesdnak postawię na prosty aczkolwiek bardzo prydatny wybór w zasięgu cenowym każdej z nas gdyz kosztuje okolo 7 zł. Mowa o szamponie Garnier mango i kwiat tarie produkt który zawładnął moim sercem. Muszę się przyznać że jestem Szamponozakupoholiczką :D wiem dziwnie brzmi ale nigdy nie mogę przejść obok nich obojętnie i nazbierała mi się niezła kolekcja.

    Długo szukałam szamponu który sprawi że moje włosy będą tak mięciutkie.... to był strzał w 10 !

    Uwielbiam go bo bez odżywki włosy są śliczne !!! A jak bym wygrała to juz podwójna moc odbudowy włosów:))))

    OdpowiedzUsuń
  17. obserwuję jako Marta.
    email: martaalebabka@gmail.com

    Mój ulubiony kosmetyk do włosów to szampon w kostce Lush, Karma komba. Szampon idealnie oczyszcza i odświeża włosy. Jest wygodny w stosowaniu i przy tym wydajny. Może ma niezbyt miły zapach, ale za to oczyszczające działanie mogę mu to wybaczyć. Polecam go Wam serdecznie :)

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuję jako: Kaczmarta
    FB: Marta K.
    E-mail: kaczmartak@gmail.com
    Odpowiedź: Moim kosmetycznym odkryciem jest olejowanie włosów, tak więc kosmetykiem, który mnie do niego przekonał musi być olej. W moim przypadku jest to olejek kokosowy Vatika firmy Dabur wzbogacony ekstraktami z amli, henny, cytryny i ziół. Przed rozpoczęciem przygody z olejowaniem włosy wypadały mi na potęgę, wstyd się przyznać, ale miałam prawie że łyse placki. Wcieranie oleju nie tylko powstrzymało wypadanie, ale również przyczyniło się do powstania masy baby hair. Włosy są gęściejsze i o wiele bardziej nawilżone. Problem przesuszonych końcówek już praktycznie mnie nie dotyczy, a cała fryzura nabrała blasku co do tej pory, przy moich kręconych włosach było wręcz nieosiągalne. Uważam, ze to fantastyczny kosmetyk dla początkujących włosomaniaczek.

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję jako: chodzpomalujmojswiat
    FB: Marta u
    E-mail: martiinka@gmail.com
    Odpowiedź: to chyba najtańszy na świecie olejek rycynowy! Jego niewielka ilość sprawia, że włosy są nawilżone, końcówki gładkie i błyszczące :)

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję jako: madzia71a
    FB: Magdalena W
    E-mail: madzia71a@wp.pl
    Odpowiedź: Ulubiony kosmetyk?:) Olej rycynowy! Działa cuda przy dłuższym stosowaniu:)

    OdpowiedzUsuń
  21. Obserwuję jako: anioleek89
    FB: Marta P.
    E-mail: anioleek89@gmail.com
    Odpowiedź: Moim ulubionym kosmetykiem do włosów jest jedwab Provit od firmy Loton. Odkąd go stosuję skończyły się moje problemy z poplątanymi włosami. Po jego użyciu włosy się idealnie rozczesuje dzięki czemu nie wyrywam ich. Powoduje on również, że włosy nie ulegają mechanicznym uszkodzeniom oraz końcówki są w dużo lepszym stanie. Nie obciąża on włosów ani ich nie przetłuszcza. Jednym słowem rewelacja :)

    OdpowiedzUsuń
  22. Obserwuję jako: Marteczka Ka
    FB: Marta K
    E-mail: cosmetickick@gmail.com
    Odpowiedź: Moim ulubionym (ostatnio)kosmetykiem do włosów jest dwufazowa odżywka w sprayu Gliss Kur Regeneracja+Połysk. Ratuje moje zmęczone rozjaśnianiem i codziennym suszeniem, przesuszone włosy. Nawet mają jeszcze jakiś połysk ;)

    OdpowiedzUsuń

  23. Obserwuję jako: Melania W
    FB: Melania I.
    E-mail: mw007@o2.pl
    Odpowiedź: Mój ulubiony kosmetyk do włosów to seria szamponów Fructis. Nie obciążają włosów, które po użyciu są miękkie i delikatne :)

    OdpowiedzUsuń


  24. Obserwuję jako: Małgorzata Margaretka
    FB: Małgorzata W.
    E-mail: m_mrgaretka@o2.pl
    Odpowiedź: Moim ulubionym kosmetykiem do włosów jest Dove, Repair Therapy, Intense Repair Shampoo, czyli szampon do włosów zniszczonych. Zdziałał cuda na mojej głowie :)

    OdpowiedzUsuń
  25. Obserwuję jako: Puszysława Kot (przyznaję, trafiłam na bloga przez post o konkursie ;)
    FB: Nie lubię, ponieważ nie mam konta blogowego, a nie mieszam tego "rzeczywistego" konta z blogiem.
    Email: puszyslawa@gmail.com
    Moim ulubionym kosmetykiem jest silikonowa odżywka Ziaja Intensywne Wygładzenie. Mimo trudnych początków (chciałam wyrzucić ją do kosza), uwielbiam ją. Dzięki silikonom świetnie zabezpiecza włosy zimą, jednocześnie wygładza i nabłyszcza - sprawdza się lepiej niż jedwab, ale tylko zmodyfikowana - działa w ten sposób z dodatkiem kilku kropel gliceryny i 1-2 kropli oleju i szybko spłukana. Ostatnio nakładam ją jako 2 odżywkę po balsamie na propolisie, nie boję się obciążenia, bo moich spuszonych końcówek chyba nie da się przyklapnąć. Sama zdecyduj, czy akceptujesz moje zgłoszenie. Pozdrawiam serdecznie ;)

    OdpowiedzUsuń

Bardzo dziękuję za wszystkie Wasze komentarze. Każda opinia jest dla mnie ważna :)